Pembaca Blog Setia

Wednesday, 22 August 2012

REZEKI SI ANAK..!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah masih berkesempatan untuk bertemu di blog. Malam tadi mama hakim sekeluarga sampai dari kampung. Walaupun tak sesak sangat tapi banyak jugak kereta yang menuju balik ke KL.

Suasana raya tahun ni agak kurang meriah, biasa-biasa je. Mungkin sebab kesihatan ayah mertua yang tak berapa baik. Akak ipar pun dua-dua batuk selsema sampai ilang suara.

Sepanjang di kampung, sempat la kami beraya di rumah mak teh, mak anjang, induk dan puan. Rezeki Hakim pun lebih skit tahun ni. Syukur Alhamdulillah.. Macam-macam angpau yang Hakim dapat. Tapi yang paling mama hakim suka, tu yang tulis pasport malaysia ngan gamba henpon blackberry tu..hihi.. Ohh! Ari jumaat dah start keja lah..!

Sampai jumpe lagi..wassalam.

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 komen:

Marya Yusof said...

As salam Raha,

Dah nak balik kerja dah...kejapnye cuti... alahai rindunya dgn suasana di tanahair... Teruja jgk tgk angpau sampul raya tu... dah boleh dtg peru dah ade passport...hehehe...meh beraya di sini :))

Take care :))

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhhh, byknyer hakim dpt!:-) hehe...same la ngan yayan. Dia dah fhm dah everytime org hulur sampul duit raya,dia amek pastu boh kat kocek, amboi2; huhuhu

mamavogue said...

W'salam Marya,

memang teringin gi Peru. Tapi bak kata Marya, tggu Airasia buat tambang murah ke sana..hehe

mamavogue said...

YM,

Alhamdulillah rezeki Hakim. Dia pun same je dapat angpau terus nak masuk poket. Seluar yg takde poket, dimasuk nyer angpau dalam seluar tu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger