Pembaca Blog Setia

Monday, 27 August 2012

PORT BARU..!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 
Dua tiga menjak ni, si budak Hakim ade tabiat baru. Ade port baru untuk dia bergolek menyusu botol. Ntah mana dapat idea camtu ntah. Agak nyer feeling lebih skit kut bila menyusu kat situ.. Masalah nyer kalau port tu sesuai takpelah jugak. Ini badan dia yang kecik tu terhegeh-hegeh dia adjust supaya muat. Mujur tak tergolek tau. Bila dia baring kat situ menyusu, mama hakim duduk berhampiran untuk perhatikan dia. Memang ngam-ngam je pun, risau tergolek..hihi.

 
Haa.. ni lah port baru dia..




^
 
^
 
^
 
^
 
^
 
^
 
^
 
^
 
^


 
 
 
Aduhai la anak.. Janji awak habiskan susu, sukati awaklah nak minum kat mane pun. Tapi of cos la mama risau sebab meja tu kecik je kan..

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

5 komen:

Cendol said...

atas meja!terbaikkk!!
mama Vogue!tenkiu singgah belog cendol.folo u :)

wahida said...

ekekek...budak2 mmg mcm2 hal...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...careful hakim....pndi je cari port yer...:-)

Cikgu Ma said...

naseb tdo atas meja tu ek...kalo bawah meja..lagi haru...hehe

Chekpid said...

gud hakim. semakin kreatif dan inovatif :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger