Pembaca Blog Setia

Saturday, 14 April 2012

BERPOYA-POYA DI ARI SABTU!

Assalamualaikum..

Ari ni mama hakim keja. Tapi takde keja nak buat, bole? Hehehe sebab dengan dedikasi nyer mama hakim menyiapkan semua semalam. Ade la lagi 2-3 keping drawing nak kena lipat. Malam tadi Alhamdulillah hakim bole dikatakan lena la jugak. 3 kali je dia terjaga. Lepas incik joni kuar umah kul 10 lebih tu hakim ngamuk gak, nanges sedu sedan dekat sejam. Sian gak tengok nyer tapi mama hakim tak tau nak buat ape. Susu sudah, makan pun sudah. Berkasih sayang pun sudah. Puas gak pujuk suh dia tido. Akhir nyer dalam kul 11.30 tu dia lelap. Syukur sgt2..

Oh incik joni cakap dia cecah tanah airport subang kul 9 malam esok J So takde la lama sgt dia pegi kan.. Ala ngade2 lebih mama hakim nih!

Aktiviti ari ni, lepas keja ingat nak gi berpoya-poya ke Shah Alam jap. Nak cari buku untuk si chenta ati yang dah menunjukkan tanda2 nak menulis. Harap2 tahap kepeningan ari ni tak teruk lah. Nak berjalan berdua je ngan hakim nih. Then kalau takde aral lecturer mase kat uitm pun nak ajak jumpe. Maybe bole gi lepak ngan dia skali petang nih J terpinga orang tua tu bila mama hakim ajak dia berjimba-jimba hahaha…

Nanti mama hakim cite aktiviti berjimba petang ni yek J



Sampai jumpe lg..wassalam.

3 komen:

Lady Rina said...

nak berjimba2 gak ptg ni..mintak2 la tk hujan...

aimaniman said...

salam knal

sonoknya..tp akak kalau en somi keja x suka kluar ngan anak2 jer..x mnang tangan..almaklum 3 oooii...

mamavogue said...

Both of u, thanx sudi singgah blog towmater mama hakim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger