Pembaca Blog Setia

Sunday, 15 April 2012

HIS NEW INTEREST

Assalamualaikum..

Ini budak bangun tido terus cari ipad. Hampir setiap masa dia dengan ipad. Mujur nyer incik joni telah download apps yang sesuai dengan jiwa raga seorang budak berumur setahun 9 bulan ni.. Ehh! Anak mama dah besa la!

Hakim bukan main angry bird atau sprinkler je tau tapi dalam ipad tu ade flash cards, koleksi doa harian, bahasa mandarin & korea, cara solat dan banyak lagi selain game. Mungkin sebab tu agaknyer mama hakim tak belikan hakim buku. Kat ipad pun dia bole menulis, tak risau comot bagai kan.. Haha dasar pemalas!

Mama hakim paling suka koleksi doa. Suara budak2 yg baca, so hakim alert lebih skit. Pastu gamba pun ade bunyi. Sesapa ade tab atau ipad bole la download. Android pun bole. Tu gamba yg last tu. Even ketapi kat bawah tu pun ade bunyi.

Yang terbaru incik joni download piano tu. Sebelum ni set drum hakim tak minat sangat. Sonok betul jari2 kontot tu..hehe.

Jap2 lagi nak gi umah lecturer kat sek 7 shah alam. Itu je aktiviti ari ni. Sementara tunggu malam incik joni pulang.

Selamat berujung minggu semua.

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 komen:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sama la ngan kak alya,
hp abah die la jd mangsa game..
asek2 nk kena charge.. hahah
hp mommie cap ayam, tade game.. heheh
selamaattttt!!!

mamavogue said...

Tu la, rase selamat lg hp yg byk button. Touch2 ni budak skang advanced dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger