Pembaca Blog Setia

Tuesday, 17 April 2012

......

Assalamualaikum..

Ari ni tiada apa yang nak dikongsi dan dirakam kat blog..bole?

Isk isk.. ari ni sebenar nye takdelah sibuk sangat. Keja harian biase2 je. Pastu ari ni nak jalan2 blog dalam list puas2. Nak tambah kawan, nak tambah ilmu, nak tambah pengalaman, nak tambah list tempat nak gi makan2 J ramai gak yang rajin berjalan dan bermakan, kira JJCM la ni. Suka baca entry camtu, pastu sengaja meliurkan diri sendiri tengok gambo makanan, pastu tepon incik joni tanye bila dia cuti weekend..hehehe.
Incik joni keja shift, so off day dia memang tak tentu. Jarang2 dapat time weekend nih.

Hakim? Kelihatan agak kurus skang, sebab sangat susah nak bagi dia makan nasi. Agak susah nak bagi dia makan ape2 je. Dia makan tapi kuantiti yang sikit. Dulu tak makan nasi, dia nak juga makan roti + biskut tapi skang agak kurang. Hampir setiap ari, mama hakim masak kat umah untuk dinner, pastu suap hakim makan nasi ade la 7-8 kali. Pastu incik joni dengan rajin nyer buat milo panas untuk hakim. Roti cicah milo tu ade la sekeping yang abis nyer. Dulu2 ade gak 8 keping biskut tiger susu sekali hadap.
Alahai anak mama, susah ati la pikir pasal awak nih. Mama nyer makin tembun tapi anak mama kecil2 cili padi gitu..

Ok dah terbebel banyak nih.. Nak jalan2 blog dulu. Nak baca puas2. Nak tatap setiap perkataan.

Sampai jumpe lg..wassalam.

5 komen:

Acik Erna said...

kadang2 masa kecik anak2 memang susah nak makan..nanti dah besar sikit ok..anak2 acik dulu dua2 macam tu..tapi yang bongsu senang..suka makan..nganga je bila disuap.

IntaNBerliaN said...

mcm ank sy jugaklah.. susah nk mkn nasi.. mkn yg lain2 tu laju plak.. adoiii..

msredcheesecake said...

anak saya pun susah makan... sikitr je... kita risau tapi dia happy jer...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ciannye kat Hakim...alhmdulillah Yayan makan gak.Tu pun, memilih gak mamat tuh.huhuhu.

Owh yer, dear...susu cair tuh boh kat ayam tuh, bukan kat nasi...hehe...
slmt mencuba yer...:D

Jai Montana said...

just drop by..anyway..nice blog..template pun stailll ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger