Pembaca Blog Setia

Monday, 16 April 2012

SEKADAR RENUNGAN..

Assalamualaikum..

First of all mama hakim nak minta maaf banyak2 sebab entry ni mungkin menyinggung perasaan peminat2 Amy Search. Mama hakim sebenar nyer bukan lah peminat artis2 sangat. Setakat dengar radio tu mane yang sedap di dengar dek telinga mama hakim ni ade la.. Tapi tak sampai meminati artis tersebut, cuma lagu dan lirik nyer je.

Korang2 mesti tengok ABPBH 2011 yang lepas kan. Kalau korang perasan pemakaian Amy Search la. Dia duk sebelah anakanda kesayangan, Nabila Huda. Iye betul tu, mungkin dia sekadar nak bergaya, mengikut perkembangan semasa. Tapi pemakaian juga melambangkan peribadi kita. Bukan nak kata mama hakim ni tersangatlah alim, masa nampak tu mama hakim terus terpikir, muhasabah diri..

Semoga Allah sentiasa bersama kita. Semoga Allah sentiasa memberkati kita. Niat, perasaan, ibadah kita semua semata-mata kerana ingin mendapat keredhaan Allah s.w.t. Tolong betulkan mama hakim sekiranyer ada yang salah dan silap.

Amy Search dolu dolu

Lepas gi Mekah

p/s: Sumber gamba ni dari incik Google ye.

Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

eB ezrin said...

x prasan. np ngan amy ms tuh?

mamavogue said...

eB,style dia, dengan earing bagai.
google sendiri ekk..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger