Pembaca Blog Setia

Sunday, 15 April 2012

HELLO HELLO!!

Assalamualaikum..

On the way balik dari umah lecturer tadi hakim tak banyak ragam. Penat sangat agak nyer. Puas jugak dia main tadi. Sampai traffic light simpang empat dekat Summit tadi memang lame skit lampu merah nyer.. Tetiba terdengar si budok hakim bercakap sensorang. Rupe2 nyer kunun2 bercakap kat henpon.. Sila lah tengok 'henpon' dia tu. Bak kata nenek moncheh, kereta bantal dia tu dibuat henpon. Apa2 sajelah anak. Janji awak tak meragam ye.

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 komen:

SumeSakan said...

Wahhh pe'el sama cam anak saya nih....sume barang nak di hallo nya...hehehehe...Follow sini kembali...sorry lambat ye...Nway Salam kenal k dari SumeSakan...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hahha...same mcm Yayan...ekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger