Pembaca Blog Setia

Friday, 13 April 2012

DAH MULA DAH...ADOI!

Assalamualaikum..

Ntah dari mana hakim belajar menulis mama hakim pun tak tau. Tak perasan pun. Tapi tetiba tadi nampak hakim pegang pen, ingatkan dia tak tau guna. Rupa2 nyer dia tau nak tekan montot pen tu untuk menulis.. Adoiyai pasni takleh sepah2 dah pen atau pensel. Sebab tahap kreativiti si anak dari menulis kat kertas dah sampai ke dinding.. Nampak tak gambo di atas? Tu baru sikit tu. Kalau dibiarkan haruslah dinding umah bercorak abstrak gitu.

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 komen:

Zahirah Shamsuddin said...

dia dh mula tunjuk bakat laa tu... ok what~ bleh laa mama hakim ade cat dinding yg baru raya thn ni... lalalalalalala~ (^_^)

Marya Yusof said...

As salam mamavogue,

Perkembangan yg sihat tu... Tanda dia dah pandai! hehehe... kisses & hugs for Hakim tau :)

mamavogue said...

tipu la kalau mama hakim kate tak happy! actually happy sgt sbb tak penah ajar atau tunjuk depan dia.

dah start kena beli buku menulis ekk?

teratak hati said...

dh blh ajar dia menulis la..belikan je buku byk2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger