Pembaca Blog Setia

Tuesday, 24 July 2012

GARDENIA.. BUKAN SEKADAR ROTI, TAU..!

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan yang penuh barakah buat semua..


Selalu nyer Gardenia ni yang mama hakim tau tagline dia “lebih sedap dimakan begitu saja” kan kan.. Roti Gardenia kan.. Tapi yang ni tagline dia “Always quenching, always refreshing”.. Nampak tak? Kan kan..


Hihihi.. macam jakun sangat mama hakim nih! Tapi memang agak jakun pun, pelik pun ade sebab mama hakim tak penah nampak pun produk ni. Sape penah nampak? Sila garu idung!! Yela nak angkat tangan pun mama hakim tak leh nampak kan..

Ini ler yang mama hakim jakunkan tu..



Tak penah try pun, ari2 lalu tengok je. Pastu incik joni yang tegur, suh amik gamba mesin nih..hihi.


Sampai jumpe lagi..wassalam.

4 komen:

Hilmirda Daud said...

Memang tak pernah nampak pun... kat maner ni?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Produk Baru nieh...hehehe

mamavogue said...

Amy,
kat area apartment mamavogue duduk mase kat Sabah..

mamavogue said...

YM,
tak bape baru pun..
mesin tu dah buruk2 skit..hihi
YM pun tak penah tengok ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger