Pembaca Blog Setia

Monday, 30 July 2012

10 RAMADHAN 1433..

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan yang penuh barakah buat semua..


Alhamdulillah.. Ari ni ari ke sepuluh berpuasa, masih penuh lagi.


Bulan Julai ni mama hakim dapat 2 berita gembira! Pertengahan bulan Julai ari tu sorang sahabat maya selamat bersalin baby girl yang sangat cumell macam mamanyer, Cik Pora. Dan baru-baru ni ari khamis lepas sorang lagi sahabat mase keja gomen dulu selamat bersalin baby boy yang sangat ensem macam papa nyer..hihi. Jangan mare ye mrspuex J Of kos selagi tuan punyer badan tak publish sendiri gamba baby, mama hakim takleh la nak share kan..


Isnin, 30 Julai 2012 agak lemau kat opis ni. Bukan sebab lemau tak cukop tido ke ape tapi sebab bos takde dan dia gi site tanpa sebarang arahan. So mama hakim juz update ape yang patut je. Tunggu dia balik pas lunch hour nanti, sure huru hara macam tak cukup tangan dan kaki dibuat nyer..hihi. Tapi harap nyer tak gitu lah..! Haha..


Selamat berpuasa dan selamat bekerja semua..


p/s: Kat radio dah berkumandang lagu raya??


Sampai jumpe lagi..wassalam.

3 komen:

eB said...

puex dh bersalin?
wahhh tahniah...
x sbr nk tgk.. kim slm yer
^______________^

mamavogue said...

eB,
a'ah 26.7.2012 ari tu..
Insya Allah nnt mamavogue sampaikan salam tu.

mrs puex said...

thx mama hakim..hihihi...

kak eb : dh selamat sudah..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger