Pembaca Blog Setia

Wednesday, 4 July 2012

HIKMAH DI SEBALIK NYER..

Assalamualaikum..

Janji Allah itu pasti..kan. Eventhough I said my life was going to be super busy and tiring at work and at home but in the end there are good things going to happen. More than good, it is next to bestest things I ever have in my life. A’ah betul la tu, mama hakim maksudkan jenjalan gi Sabah next week! Wee…wee..sambil chicken dance dalam ati!


Skang ni duk sesak napas terkejar-kejar submission ke MBPJ sesambil mengajar dua orang si cantik manis yang baru masuk keja J sambil sesak napas pun bole senyum je sebab nyer jasad je ade kat opis ni tapi jiwa raga dah sampai kat negeri bawah bayu tu J maap ye mama hakim memang kemain over eksaited bila nak berjalan ni. Lagi2 memang dah lame ade dalam wishlist J Sekali lagi terima kasih buat incik joni terchenta sebab tunaikan impian mama hakim..hihi.


Mama hakim ni asek bebel je dua tiga empat ari ni kan.. Meh cuci mata tengok gamba budak umo 2 tahun dah ni J Last week balik keja lepas amik Hakim terus gi beli hotdog kat gerai burger depan 7-E USJ14. Belum sempat sampai umah dah dibukak nyer hotdog tu. Mujur tak berterabur tau. Yang mama hakim ni sambil drive sambil rakam gamba, mujur drive dalam kawasan perumahan..hihi. Sila jangan tiru aksi bahaya ini ye!

 

Leka ngadap hotdog dia..

Alamak! Dah perasan mama hakim amik gamba!


Posing dulu cam biase jari tu..huhu


Ok dah sampai depan umah, handbrake dah tarik.. Ini budak masih makan..


Sampai jumpe lagi..wassalam.
 

9 komen:

msredcheesecake said...

MESTI HAKIM SUKA SGT HOTDOG TU TAK SABAR TUNGGU UMAH... HEEE

ratu siput said...

kesukaan dia lah tu sampai tak sempat balik rumah bukak :) comeii...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...nk pi kampung halaman YM ker???bestnyerr! Jgn lupa bli udang krg n bilis, super duper murah taw dear.:-) rugi klo tk beli,:-)

mamavogue said...

msred,
memang makanan ruji masa dalam perut lagi..hihi

mamavogue said...

ratu siput,
pantang jumpa!

mamavogue said...

YM,
dah bape ari duk heboh!!
tak saba..hihi

IxoR@ said...

sedap betol hotdog tu...

leka dia makan!

teratak hati said...

Tak sabar hakim nk mkn hotdog...tp smpat jgk posing dulu..

aizamia3 said...

anak-anak bila ada makanan depan mata.. tak sempat dah tunggu sampai rumah.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger