Pembaca Blog Setia

Sunday, 8 July 2012

PACKING..!

Assalamualaikum..
Lame betul tak menaip, terasa sunyi je blog ni kan.. Bila si anak mintak perhatian yang lebih, mula la segala kerja terpaksa ditangguh. Tapi kerja wajib mengemas membasuh tu dapat gak di selesaikan.. Ari ni mama hakim dah start packing beg untuk perjalanan ari selasa nanti. Sebenarnyer beg tu akan di hantar lebih awal, esok petang ke Subang Airport naik flight lain. Mama hakim 2 beranak akan naik Airasia, segala benda nak di caj. Even kami pilih seat pun kena caj..huhu. Jadi biarlah beg tu naik kapal lain janji dapat kurangkan kos..heheh!
Mama hakim ade dapat pesanan dari sorang kawan blogger yang mintak kirim Kopi O Tenom. Insya Allah mama hakim akan tunaikan. Lagipun blogger ni dah sarat mengandung, tunggu ari je rasa nyer. Semoga segala nyer dipermudahkan Allah, dan dapat baby yang comel macam mama nyer :-)
Aktiviti ari ni sambung dari semalam je, mengemas umah sebelum ditinggalkan..hihi. Esok Insya Allah mama hakim akan cite pasal aktiviti bowling semalam. Yang penting big supporter mama hakim pun ikut tau!
Sampai jumpe lagi..wassalam.
Published with Blogger-droid v2.0.4

2 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Luggage naik flight lain?camner tuh?Ym tak penah buat camtu lak.Mmg jimat ke, dear?YM nih jarang balik,Raya tahun ni pun kat Pahang je, huhu.

mamavogue said...

Alamak YM dear, bukan camtu..
Nnt mama hakim explain ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger