Pembaca Blog Setia

Thursday, 3 May 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012




Assalamualaikum..

Ben Ashaari buat segmenlah.. Thanx sebab menyokong blogger baru J
Mama hakim memang suka keypochi meng'update' segala dalam blog..

Kenapa nak berada dalam bloglist BenAshaari.com? Sebab nak tambah kenalan dan tambah ilmu J supaya mama hakim sentiasa bersyukur dengan nikmat yang diberiNya.
Blog BenAshaari.com memang banyak info yang bole dikongsi. Lagi2 cite pasal baby Qhaliff, sonok je Incik Ben share experience jadi daddy kan.. 
Pengomen-pengomen kat setiap entry BenAshaari.com pun ramai dan penuh dengan info.

Korang jangan lupe klik link ni ,  http://bit.ly/JiGSp6 dan login pada FACEBOOK .. seterusnya VOTE ekk!!

Sampai jumpe lg..wassalam.

1 komen:

mamavogue said...

hadoii.. tgh2 mood tak best gitu sempat lagi join segmen nih.
mujur terpilih..
thanx Incik Ben!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger