Pembaca Blog Setia

Monday, 7 May 2012

SENYUM JE.. :)

Assalamualaikum..

Jom mulakan hari dengan senyuman J.. Walaupun jap2 lagi nak berhempas pulas mengemas barang ke tingkat atas. Department mama hakim hari ni sume pakat2 pakai T-shirt je. Kecuali yang nak kena gi meeting dulu ler. Kang tak pasal je Encik Bos Besar ngamuk kang. So mama hakim tak dapat hadap blog buat sementara. Kalau update pun sebab ade blogger droid J

Selamat memulakan tugas harian semua dan semuga setiap apa yang kita lakukan adalah kerana Allah semata-mata.



Sampai jumpe lg..wassalam.

6 komen:

SumeSakan said...

ok semangat balas kunjungan jugak nih...lpas nih nak fokus kerja gak...ekekeke..selamat ngemas ye...huhuhuh

lelamaisara said...

senyum jugak kat sini...:)

fazilzura said...

kalau keje dok nk angkt2 tu mmg lg besh pakai tee je.. kalau pakai formal kang , lepas siap sure rs selekeh je..


senyum jgk

Salam kenalannnnn

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alarrr...YM terlambat pulak nak senyum kat sini...huhu...bz sket kat ofis td...haihhhh....:D

mamavogue said...

mekasih semua.. jom senyum2 ceriakan diri :)

Marya Yusof said...

As salam mama,

Nama mama Hakeem ni ape ye? Nak senyum senyum gak ni... :))))) Have a nice day! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger