Pembaca Blog Setia

Thursday, 3 May 2012

SANGAT KECEWA...!

Assalamualaikum..

Mama hakim kecewa.. Sangat2! Bila mereka yang berpangkat tinggi menyalahgunakan kuasa. Ini bukan isu negara, tapi politik dalam opis je pun..
Sangat kecewa kerana department kami di anaktirikan.. Sangat kecewa bila mereka tak nampak kepentingan kami.. Department ini juga sebahagian dari syarikat, juga menyumbang pada syarikat. Tapi inilah realiti kehidupan kan.

Mama hakim, sila terima seadanya ok! Sila redha dengan ape pun ketentuan. Kalau tak nanti kerja jadi tak ikhlas. Mana nak datang nyer rezeki yang halal..kan?

Ape yang terjadi sebenar nyer? Meh mama hakim story ekk J Kan ke mama hakim baru pindah opis yang sangat cun, gamba penuh pun lum sempat post lagi. Punggung pun lum panas lagi kat kusi baru. Masih menyesuaikan diri ngan opis yang sangat selesa nih.

Tetiba….

“ You are advised to move to mezzanine floor starting tomorrow, 4th May 2012. Please make sure all your belongings, files and drawings are place accordingly.
You must resume back to works on Tuesday, 8th May 2012.”

Bukan takde project manager yang bantah, tapi sebab diorang slalu gi site..
Terpakse lah mak redo..huhu!

p/s: opis baru sgt sempit untuk letak segala mak nenek fail & drawing. Project Manager pun takde bilik!!

Sampai jumpe lg..wassalam.

3 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Alahai...ciannyer...sabar la yer...tahu, mesti bengang tuh kan?urut dada, tarik nafas...sabarrrrr...:D

mamavogue said...

mekasih YM..
mamavogue x kesah sgt opis lame ke baru.. tapi nak ngemas ni masalah nyer. sakit tangan & badan kemas ari tu pun tak abis lg..huhu

Marya Yusof said...

As salam mama,

Mak ai, mesti xsempat nak lepaskan lelah lg tu kan... Sabar & take care darling! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger