Pembaca Blog Setia

Monday, 21 May 2012

BIRTHDAY GIRL..?

Assalamualaikum..

Hajat hati nak abadikan kenangan manis sambutan hari lahir mak yang ke 59. Alhamdulillah, mak masih sehat dan kuat..heheh cam iklan milo lak. Tapi sesuai lagi ke di gelar birthday girl? Hihi jangan mare ye mak, nanti muncul kedut kat muka..

Gamba2 kat atas tu yang sempat mama hakim rakam. Mase ni hakim pun ntah kat mane ntah main ngan sepupu2 dia yang sekampung ramai nyer tuh.

Kalau ikut turutan gamba ;

1) Pasangan pengantin lame..hehe. Birthday girl yang dirai bersama suami terchenta.

2) Bersuapan kek ngan abang long yang terlebey manje plak time tu..cheh!

3) Bersuapan kek ngan pengantin pompuan yang sepatutnyer jadi watak utama malam tu.

4) Kek-kek yang jadi mangsa korban kami..heheh. Haruslah ada 2 biji, kami kan sekampung..

Majlis malam tu memang meriah la sangat2!! To all my family members, walaupun kita jarang berjumpa tapi korang selalu dalam hati dan ingatan :-)

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Happy belated birthday to ur Mum, dear. Syukur alhamdulillah, dia masih kuat bersama anak-anaknya kan?wahhh...byk kek...?hehe

mamavogue said...

YM,
syukur, mak masih kuat.
Kek haruslah byk. anak2 mak je dah 11 org, belum menantu & cucu2 lagik..hik hik.

SumeSakan said...

Happy belated besday gak to ur mom...meriah nya depa no....seronok kan sekali sekala kumpul gini..pasti rindu saat2 macam nih...hehehehe

mrs puex said...

epy bestday to ur mum..sangat hepi bila tgk mak kite sihat kan?? semoga Allah sentiasa memberikan kesihatan yang baik untuk mak-mak kita..aminnn..

tetibe rindu kt mak...huwaaaa!!!

mamavogue said...

SumeSakan,
thanx ye.. bukan saje meriah tapi kecohh abis..hehe

mamavogue said...

mrspuex,
aminn ya rabbal alamin...

alaa..gi balik ceras cepat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger