Pembaca Blog Setia

Saturday, 5 May 2012

BUSY WEEKEND..!

Assalamualaikum..

Yes yes mama hakim sekeluarga will be very busy. Sakit2 pun terpakse gak menjoinkan diri tau.

Ari ni bersamaan sabtu kena gi Kuala Kubu Baru, sepupu terchenta bertunang. Congrats ye Fara.. Sepatut nyer jugak ari ni abang mama hakim menikah. Tapi takpela kami tak ikut. Mama hakim sekeluarga akan menyusul ke Meru untuk kenduri nyer ari ahad nanti.

Tapi kalau dah kate family buat kenduri kan, mesti suasana tu heboh2 dan kecoh2..!! Lagi2 family besa macam adik beradik mama hakim yang bole jadi satu team bola sepak nih. Siap ade referee ngan tukang kutip bola yehh.. Tu belum keluarga besa abang long ku lagi..hehe.. Tak yah jemput orang lain, kami2 je dah macam sekampung tau.. Nnt mama hakim rakam segala peristiwa penting ni dalam blog terchenta :-) skang nak menggosok baju glamer untuk dipakai di kenduri. Name pun mamavogue, haruslah menten walaupun tak sehat okeh..

Sampai jumpe lg..wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 komen:

lelamaisara said...

vouge tetap vouge walaupon sakit...:)

mamavogue said...

Cute mama, memang tetap menten..ahaha.
Letih duk kemas brg anak bujang sorg ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger