Pembaca Blog Setia

Monday, 14 May 2012

YEAY!! SAYA BEBAS...!

Assalamualaikum..

Selamat Hari Isnin semua!! Takmo blues2 ekk. Tapi mama hakim sendiri pun tak brape bersemangat nak buat keja..hihi. Tangan belah kiri rase sakit berdenyut plak. Slalu kena camtu malam2 je, time nak tido. Mata pun tak memberi kerjasama ari ni, mengantuk..

Precious prince mama hakim dah semakin berselera makan. Susu botol pun abis. Semalam incik joni mesin rambut dia bagi pendek. Rimas tengok dia tergaru garu. Mujur nyer telinga dia dah semakin baik, dah kering dan bintik kemerahan makin kurang. Cuma agaknyer sebab dia garu2, tumbuh pulak bintik kemerahan kat atas kepala. Kali ni mama hakim akan pantau betul2 supaya tak merebak.

Mama hakim tak pasti pasal mama2, mummy2 kat luar sane tapi mama hakim dan incik joni memang bagi sepenuh kebebasan kat hakim untuk explore ape saje janji tak memudaratkan atau merbahaya. Kalau dah comot, mandikan je la kan. Gamba2 ni incik joni yang rakam. Mase ni incik joni yang amik hakim kat umah pengasuh, terus bawak gi taman sementara tunggu mama hakim balik keja. Kate incik joni, memang sume mak2 pak2 pandang je incik joni biarkan hakim main kat air yang bertakung tu. Mase tu baru lepas ujan rase nyer. Tengok muka happy hakim tu, nak larang pun tak sampai ati J


“Saya sangat happy!!”

“Ntah ape yg buat air ni bertakung kat sini?”

“Jom cari katak..hehe”

“Lari-lari lagi..yeay!”

“Saya sangat bebas..! Happy!!”

Balik je umah, mama hakim berus hakim dari ujung kepala sampai ujung kaki..heheh.

Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

msredcheesecake said...

saya pun suka bebaskan anak nak buat ape.... byk benda diorg leh belajar....

mrs puex said...

xpe..laki bior lasak skit..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger