Pembaca Blog Setia

Monday, 7 May 2012

SEBAB SI DIA...

Assalamualaikum..


Dah dekat pukul 5 rupe nyer. Jap lagi nak balik. Kerja mengemas masih banyak tertangguh. Sebab memasing berat ati plus berat tangan nak angkat fail plus berat kaki nak melangkah naik ke atas. Walaupun tak tinggi sangat tapi mama hakim dah try tadi. 3 kali ulang alik je dah semput mak tembun ni ahahaha.. Memang mengah di buat nyer. Department yang nak jajah tempat ni dah duk usha2 bila kitorang nak berundur..

Balik ni nak terus gi amik Hakim kat umah pengasuh. Pagi tadi masa anta dia meraung. Dah seronok berjalan di ujung minggu, camtu la perangai nyer. Biase nyer kalau tak penat sangat mama hakim bawak dia meronda dulu. Tapi kalau memikirkan bersusun keja umah plak, mama hakim terus bawak dia balik. Sebelum naik ke umah layan kan dia bergamba dulu. Dah ceria2 baru bole bawak masuk umah J



Ni salah satu aksi kami sebelum masuk umah. Abaikan aje muka minyak2 mama hakim tu ye. Fokus pada watak utama je J






Sampai jumpe lg..wassalam.

6 komen:

are_lin@yu said...

hehe comelnya dia;-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...hensemnye Hakim pakai spek...:) Mama Hakim pun sweet, :)

mamavogue said...

are_lin@yu,
thanx folo.. nnt mamavogue terjah balik.

mamavogue said...

YM, abis spek incik joni patah2 dibuat nyer.. belikan yang bingkai putih tu, sayang nyer bkn main..

mamavogue sweet ke? sweet sour ade lah hahaha!

teratak hati said...

sweet je dua2..^^

IntaNBerliaN said...

ololooo comelnya pakai spek.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger