Pembaca Blog Setia

Thursday, 10 May 2012

HARAP NYER TAK ADE APE APE YG SERIUS..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah mama hakim dah pun memulakan tugas kat opis baru. Lega sangat dah selesai sesi mengangkat dan memunggah. Tinggal skit2 lagi nak touch up dan susun. Badan dah sakit2, kaki dah lenguh2, bahu pun dah sengal2.. Maklumlah sepanjang minggu ni dah ulang alik memunggah barang ke sini.

Cuma tadi ade berlaku satu insiden yang membuatkan mood mama hakim jatuhg merudum dari tingkat doblas penthouse nih ke parking kat basement 4 nun.. Mama hakim sedang cuba mengumpul kekuatan untuk berhadapan dengannyer. Insya Allah mama hakim akan share kat blog supaya jadi pengajaran di masa depan. Insiden tu hampir2 membuatkan mama hakim hilang sabar dan bertindak tanpa berpikir!

Sepanjang mengemas tadi mama hakim teringat kat budak tak brape mulatt. Rindu plak ngan dia. Asek teringat senyum/sengih dia tuh. Mungkin sebab pagi tadi bukan mama hakim yang anta dia gi umah pengasuh. Malam ni nak bawak dia gi klinik. Belakang telinga kiri dia macam kena jangkitan. Kadang2 kering berkuping, tapi baru2 ni basah berair dan malam tadi berdarah skit. Kesian sangat tengok dia rimas ngan keadaan camtu. Mama hakim yang cuai la ni, tak periksa betul2 tiap kali lepas mandi. Hakim dah tak selesa baru nak amik tindakan.. Pastu baru nak nyesal..huhu.


Nak balik awal lah ari ni. Nak dekat kul 5 dah. Ari pun macam nak ujan. Tak sabar nak peluk cium budak mulatt J

Sampai jumpe lg..wassalam.

2 komen:

Crew Fathi said...

Kadang2 kita bw kereta elok2 pon kena exsiden gak kan.. Hurm.. Kita x dapat lari dari semua ini.. Apa2 pon bersyukur pada Allah.. Kerna wa masih hidup lagi dalam exsiden aritu.. Hmm.. Truma..

teratak hati said...

hakim bawak kereta ke tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger