Pembaca Blog Setia

Monday, 10 December 2012

HARI ISNIN KU..! #10122012

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Hari Isnin kembali lagi J Tak puas berhujung minggu lagi rasa nyer. Alhamdulillah Incik Joni selamat sampai umah hari Sabtu lebih kurang kul 1-2 pagi camtu (dah terbongkang tido tu yang tak sedar tu..haha!) dan pagi nya dalam jam 11 lebih kami bergerak balik Gemencheh, bole tahan jalan sesak kat area Nilai ke Seremban. Tapi mujur tak lama, lepas tu dah ok dah. Dan semalam lepas zohor kami tiga beranak gerak balik ke USJ J Hujan lebat sepanjang jalan plak dan kereta banyak..!

 
Jam dah pukul 5.00, mama hakim mohon undur diri dulu. Tak sabar nak jumpa dua orang chenta hati kat umah…hihi. Selamat bercuti kepada yang akan bercuti esok sempena Hari Keputeraan Sultan Selangor. Masa untuk bermalas-malas bersama keluarga kan..! Oh nak ucap tahniah in advance kepada sesiapa yang akan dapat title Datuk, Datuk Seri dan Datin Paduka dan yang lain-lain ye..



 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

2 komen:

MrS. F!zA said...

woaaa..syiok dia cuti.. kita 2 hari berkursus..mujur tk keje kt selangor..kao tidak makan hti lah tkdpt cuti

jom join GA smbil bantu vote di sini

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

LydSunshine said...

Syoknya org selangor bercuti. Have a nice day Mama Vogue. Spend time puas2 dgn chenta hati ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger