Pembaca Blog Setia

Tuesday, 4 December 2012

PERFORMANCE APPRAISAL..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Hujung tahun dah ni..huu. Kejap je rasa nyer dah nak abis Tahun 2012. Kalau masa keja government dulu, masa ni la duk sebok ngan LNPT ataupun SKT. Rasa nyer kawan-kawan yang keja ‘gomen’ skang ni pun memang tengah duk sibuk buat menda ni kan..! All the best okeh..!

 
 

Haa.. Kat opis ni pun tengah duk sibuk ngan Performance Appraisal ni ha.. Masing-masing berharap kenaikan gaji yang memuaskan dan of kos la BONUS..hihi! Kebanyakan diorang dah settle pun ngan appraisal ni, mama hakim je yang ketinggalan. Almaklum ler dah takde mak.. Pastu PE selalu kat site pulok. Cuma baru tadi je PE balik opis dan tanya pasal appraisal tu. So kitorang dah set date ari Jumaat ni J dengan harapan di hari Jumaat yang berkat, Allah murahkan rezeki mama hakim.. Aminnn..

 
Sahabat-sahabat maya mama hakim plak cane? Especially yang keja swasta, dah bermula ke sesi soal jawab dan penilaian ni?

 
Eh! Nak tau ke ape LNPT dan SKT tu? Alahai.. LNPT ialah laporan Nilaian Prestasi Tahunan dan SKT ialah Sasaran Kerja Tahunan. Sekian dari mama hakim, ex-government servant, MOH J

 
Sumber gambar dari Incik Google.
Klik untuk lebih jelas..

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

4 komen:

IDAZS said...

yup, tgh pulun nak siapkan SKT. huhuhuhuhuh

IntaNBerliaN said...

ok.. saya home minister.. cuma harapkan hubby je yg dpt.. hihii

Mama Vogue said...

IDAZS,
silalah pulun habis habisan :)

Mama Vogue said...

Ina,
Home Minister pun bole buat appraisal gak.. mesti hubby bg full mark nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger