Pembaca Blog Setia

Wednesday, 12 December 2012

Shaklee dan Mama Hakim

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Alhamdulillah.. Dalam kesibukan yang melanda, masih ada kesempatan untuk menaip di sini. Di kala semangat dan perasaan seolah-olah sedang berperang sesame sendiri, mama hakim bersyukur kerana diberikan rezeki secara tiba-tiba, tentu nya dari Allah subhana wa Taala.

Time lunch tadi ada seorang kawan whatsapp bagitau dia nak order supplement dari Shaklee J Ohhoii tak jadi nak makan dibuat nyer. Eksaited tak terhingga..! So apa yang di order? Inilah hasil tuaian hari ni, Alhamdulillah..

SET KURUS SHAKLEE

Ada satu botol Zinc yang dah pun diambil oleh customer yang juga officemate mama hakim.

Rezeki Allah nak bagi, takkan nak tolak kan..? Sekurang-kurang nya dapat digunakan untuk menambah mana yang kurang, membantu mana yang memerlukan. Mama hakim tak kisah berkongsi, rezeki tu Allah yang tentukan. Insya Allah lagi banyak kita berkongsi, lagi banyak kita dapat J Dan rezeki bukan bermakna duit saje tau..hihi.


Takmo bebel banyak-banyak sebab ada urusan lagi.. Sayang selalu..!


Sampai jumpa lagi..wassalam.

12 komen:

mekchu said...

byk testimoni shaklee ni bagus kan..

desperate mama said...

waaaaaahhh.... bisnes wumen nii....

Mama Vogue said...

mekchu,
mmg banyaakkk org dah guna :)

Mama Vogue said...

Fidza,
baru nak berjinak-jinak merpati..hihi

Marya Yusof said...

As salam mama vogue,

Semua bagi feedback positif ttg product Shaklee ni... Marya dah lama tau pasal product ni, tp tak pernah try... Tak macam product lain yg baru lagi nak naik & mcm2 & tak keterlaluan nak ckp, yg baru nak establish, susah nak dpt kepercayaan org lain... Product ni dah lama dipasaran... insya'ALLAH nnt mama hakim mesti boleh berjaya :))

izan mama mia said...

mg bertambah succes yer

wahida said...

semoga terus sukses...

LydSunshine said...

MamaVogue, citer la pasal set bersalin Shaklee.

Mama Vogue said...

Terima kasih kepada yg memberi sokongan..!
Suka sgtt..! Sayang sgtt..! Terima kasih Marya, izan, wahida ;-)

Mama Vogue said...

Lyd,
jom kita diskusi melalui emel ;-)
ayudzul@yahoo.com

Kesuma Angsana said...

dtg baca lepas abis cuti2 mesia hehe

wan nurul hezrina said...

nurul dah cuba n suka ngan produknie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger