Pembaca Blog Setia

Wednesday, 5 December 2012

WORDLESS WEDNESDAY.. #05122012

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

 

Pesen baru co pilot mama hakim ni duduk dalam keta..
 
 

Haisshh.. risau tergolek plak nanti.
 
 

Yang ni nama nyer pose gigit tangan sendiri..! Hihi.

 

Sampai jumpa lagi..wassalam.

8 komen:

♥ Wina ♥ said...

salam kenal :)

haishhh budak lelaki nie mmg mcm nie kan? anak bujang saya pun payah nak duduk dalam car seat skrg ehehehe

Lady Rina said...

tomelnye...:)

SumeSakan said...

ala tomey tomei...bila dah pandai meragaih macam ni la plak ye...anak saya pun dah pandai meragaih nih...penat layan...hehehehe

thanks utk doa ek...harap setiap apa yg awak lalui jugak akan d permudahkan..insyaallah

izan mama mia said...

macam pesen gaya ada anak dok dalam kereta...mereka cepat boring ddk dlm keta lama2

Mama Vogue said...

Wina,
memang meronta la kalau letak dalam car seat..huu

Mama Vogue said...

Lady Rina,
mekasih..hihi

Mama Vogue said...

SumeSakan,
Memang time melasak, gitu lah..

Insya Allah.. same2 kita doa ye :)

Mama Vogue said...

izan mama mia,
memang tak reti duk diam.. padahal biase nyer perjlnan 15-30 minit je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2012; This is the Story of My Wonderful Life | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger